1. DAN

Po dolgi vožnji smo le prispeli v Kočevje, kjer nas je pričakal sonček, čeprav je bilo napovedano slabo vreme. Po namestitvi so že sledile prve aktivnosti. Ogledali smo si Kočevsko jezero, mlako in reko ponikalnico Rinžo. Opazovali smo živali, ki živijo v in ob vodi. Po poti smo si ogledali še Kočevsko kulturno dediščino. Po večerji pa so se “še” drugošolci preizkusili v kvizu Male sive celice.

2. DAN

Po zgodnjem bujenju in zajtrku smo se preizkusili v lokostrelstvu, do kosila pa še v športnih in štafetnih igrah. Po krajšem počitku smo spoznali kanuizem in odveslali po reki Rinži skoraj do slapa Smrti:) Malo nam je oblak natrosil nekaj kapljic, a  nič manj nismo uživali v fitnesu na prostem. Trenutno se pripravljamo na nočni pohod in večerni ples.

3. DAN

Danes smo pa zaspančke težko prebudili. Pred zajtrkom smo še zadnjič pospravili sobe in pripravili prtljago. Po zajtrku smo se odpravili na ogled kraške jame, ki se imenuje Medvedova jama. Zelo smo uživali. Vrnili smo se v dom Jurček, kjer smo si ogledali pijavke. Najbolj pogumni so jih imeli tudi na dlani. Pogovarjali smo se o Zemlji in si ogledali nekaj zelo zanimivih posnetkov o gravitaciji. Sledilo je kosilo in pot domov. Malečnik prihajamo!

Slike si lahko ogledate tukaj.

Skupno 431 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost