Spoštovani starši!

Obveščamo vas, smo od ZPM Maribor prejeli naslednje obvestilo:

V ponedeljek, 3. maja 2021, pričnemo sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijavnici sta objavljeni na spletni strani https://zpm-mb.si/ in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.

Če bodo starši želeli uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, bodo morali ob prijavnici poslati tudi ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku), skladno z navodili občin, kjer imajo stalno bivališče. Seznam načina oddaje prijavnic z dokazili za obračun subvencioniranja po posameznih občinah je objavljen na spletni strani.

Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče (kjer je tako določeno), jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti letovanja@zpm-mb.si  pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.

Uradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno na ZPM Maribor še ne načrtujemo, ko pa se bodo ukrepi sprostili, bomo o možnosti osebne oddaje dokumentov obvestili na spletni strani, kjer so objavljene podrobnejše informacije o pričetku zbiranja prijav. Starše/prijavitelje prosimo, da vse postopke, povezane s prijavljanjem, opravijo z oddajo dokumentacije po e-pošti ali po navadni pošti.

Želimo vam vse dobro in vas prijazno pozdravljamo,

Zveza prijateljev mladine Maribor

Skupno 258 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost