Prijave za LETOVANJE OTROK na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč bomo pričeli zbirati v ponedeljek, 15. maja 2023 ob 11.00.

Prijava na letovanje otrok v programih na Pohorju in v Poreču bo letos potekala samo preko spletne aplikacije, povezava do spletne prijavnice bo objavljena na tej spletni strani – www.zpm-mb.si.  Podrobneje o prijavah in vse v zvezi s financiranjem v priloženih dokumentih.

Prijavnica je za uporabo preprosta. A, da ne bo zapletov ob začetku zbiranja prijav in izpolnjevanju prijavnice, starše oz prijavitelje prosimo, da si pred prijavo pripravijo:

  1. veljavne skenirane odločbe o otroškem dodatku, da jih bodo ob izpolnjevanju spletne prijavnice lahko priložili. Drugače subvencioniranje ne bo možno in se bo obračunala polna cena letovanja.
  2. naslednje podatke:

za otroka:

  • naslov stalnega (po potrebi tudi začasnega) bivališča
  • EMŠO otroka,
  • številko ZZZS (na kartici zdravstvenega zavarovanja)
  • številko osebnega dokumenta in datum ter kraj izdaje
  • podatke o otrokovem osebnem zdravniku

za starša/plačnika:

  • kontaktne podatke in e-mail naslov za obveščanje
  • davčno številko

Napotitve otrok na zdravstveno letovanje so pri osebnih zdravnikih otrok že možne, zato naj starši ne čakajo na začetek sprejemanja prijav in lahko to uredijo že pred 15. majem. 

Zdravniki potrdila posredujejo na ZPM Maribor in niso vezana na postopek prijave otroka na letovanje, ki ga bodo starši opravili preko spletne aplikacije.

Vse o letovanjih tudi na naši spletni strani.

In še informacija za poletne počitnice v Mariboru:

POČITNIŠKI PROGRAM V MARIBORU (23. 6. – 31. 8. 2023), vključno s prijavnicami za tedensko počitniško varstvo (26. 6. – 25. 8. 2023), bo na voljo 5. junija 2023. 

Navodila pred pričetkom prijav 2023

Prijave za letovanje in kriteriji

Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost