Zveza prijateljev mladine Maribor je poleg Telefona za otroke in mladostnike (TOM – 116 111) uvedla tudi LOM – Linijo za očete in mame.

Razvoj dogodkov v zadnjem letu dni je temeljito spremenil razmere, v katerih živimo. Posledice se kažejo tudi v napetih družinskih odnosih, povečala se je razdražljivost, občutljivost in konfliktnost med partnerji, med starši in otroki. Stiske v družinah zaznavajo tudi prostovoljci – svetovalci na Telefonu za otroke in mladostnike TOM®. Zato so se odločili, da staršem ponudijo oporo preko posebne telefonske linije namenjene staršem – Linija za očete in mame – LOM.

Telefonska linija je namenjena vsem staršem, ki jih muči kakršnokoli vprašanje s področja vzgoje ter odnosov med starši in otroki in v družini nasploh. Pokličete lahko vsak četrtek (do 17. junija), med 16. in 18. uro, na 040 49 00 49. Svetovalne razgovore opravljajo certificirani Familylabovi družinski svetovalci in svetovalke.

Svetovanje je brezplačno in poteka v okviru vsebin VGC Štajerska. Več informacij najdete na spletni strani ZPM Maribor: https://zpm-mb.si/novice-dogodki/linija-za-ocete-in-mame/ 

S prijaznimi pozdravi.

Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost